Vårt mål är att du alltid ska känna dig trygg och nöjd med ditt datorköp, från beställning till leverans, och sedan under datorns hela livslängd. Vi sammanfattar våra mål för kundtrygghet så här:

 • Du kan känna dig trygg när du handlar i vår webbshop.
 • Du kan känna dig trygg med att den produkt som levereras motsvarar din beställning.
 • Du kan känna dig trygg med att vi alltid gör vårt yttersta för att hjälpa dig på bästa sätt.

Våra åtta trygghetspunkter

Det är skönt att känna sig trygg när man handlar. Vi har åtta punkter som verkligen ger dig all den trygghet du behöver som kund:

 1. Trygg e-handel

ITsale Sweden AB lever upp till kraven för e-handlare. Vi har funnits på marknaden sedan 2009 och har massor av positiva omdömen från våra kunder.

 1. Säkra betalsätt

Du kan betala säkert hos oss på ITsale. Direkt till ITsale kontant, via vårt bankgiro, kortbetalning eller inom 14 dagar efter ditt köp (Klarna Faktura). Du kan också välja delbetalning i upp till 36 månader (Klarna Delbetalning).

 1. Snabbast på leverans

Beställningar expedieras vanligtvis inom 7 arbetsdagar. Vid befarad försening tar vi alltid kontakt med dig för att tillsammans hitta en lösning som passar.

Beställ i vår webbutik, via e-post eller telefon. Alla våra speldatorer levereras med Windows 11 Home demoversion installerat. Denna är EJ tidsbegränsad men saknar vissa funktioner.

 1. Högsta service

Sveriges billigaste speldatorer, javisst, men snabb och bra service är lika viktigt för oss. Tveka aldrig att höra av dig om det är något du undrar kring en dator du vill köpa, redan har köpt eller vill uppgradera.

 1. 3 års garanti

Vi lämnar 3 års garanti på alla våra speldatorer och övriga produkter, om inget annat anges. Kontakta oss och beskriv ditt problem och för att få en returfraktsedel. Ett garantifel ska inte kosta dig en krona. Vi hanterar garantiärenden lika snabbt och smidigt som allt annat.

 1. Livstids support på allt

Vi erbjuder teknisk support på alla våra speldatorer under deras livstid. Vi har också en rad förmånliga uppgraderingspaket och erbjuder service enligt prislista.

Vår servicetelefon är öppen alla helgfria vardagar 08.00–14.00. E-post besvaras även under andra tider.

 1. Kvalitetssäkring

Våra olika speldatormodeller har konfigurerats för bästa prestanda inom sitt rekommenderade användningsområde. Ingående komponenter är fullt ut kompatibla.

Alla våra speldatorer inspekteras och kontrolleras enligt en checklista innan höljet monteras. I samband med installation av mjukvara genomförs också en rad tester. Slutlig leveranskontroll utförs innan emballaget noggrant förseglas och märks upp. Transportförsäkring ingår alltid.

 1. Tydliga försäljningsvillkor

Våra försäljningsvillkor är tydligt skrivna, rättvisa och lagom omfattande. Detta för att du som kund ska veta precis vad som gäller när du handlar hos oss. Läs våra försäljningsvillkor här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *